lauantai 25. elokuuta 2012

Lankaa

Epätasaista. Ei niin kaunista. Mutta ihan itse kehrättyä. Ja vihdoinkin lankaa, josta saa ehkä jotain pientä neulottuakin.

229m/100g. Vyyhdissä noin 257m/123g
Lanka on bfl:ää, värttinällä kehrättyä, kaksinkertaiseksi kerrattua. Vyyhdistä olisi pitänyt tehdä "pidempi", kun olisi ollut ajattelevainen, mutta meneehän se noinkin.

Nyt sitten miettimään, mitä saisi neulottua tuosta. :)

Muuta lanka-asiaa. Olen rakastunut Louhittaren Luolan Väinämöiseen. Se on niin ihanaa lankaa, ihania värejä, ihania nimiä! Ohutta sukkalankaa, olen tehnyt tästä langasta tähän mennessä yhdet sukat ja yhden huivin (jossa käytetty kahta lankaa, huivin esittelen varmaan lähipäivinä). Tässä esimerkiksi Sademetsä-väristä lankaa.




perjantai 24. elokuuta 2012

Ei mitään valmista esiteltäväksi

Mutta näytän nyt tämänpäiväistä kehräysaikaansaannosta. Merinoa on tämä, ihanan tuntuista ja kehräys alkaa pikkuhiljaa sujumaan. On tuolla vielä etenkin alussa paksumpia ja löyhäkierteisempiä kohtia paljon.

Kuvanlaatu ei taas päätä huimaa, mut saa tuosta kai jotain selvää
Alussa olin jo sitä mieltä, et mokomakin harrastus, en opi ikinä enkä osaa ja byhyy. No, en minä välttämättä odotakaan saavani nyt (koskaan?) ihan tasaista säiettä aikaan, mutta jos ei nyt ihan niin isoja paksuusvaihteluja kuin tässäkin on alussa.

Postissa tuli tänään viimeinkin myös tuo ensin tilaamani värttinä. Se on turhan painavanoloinen. Tuo merino ainakin katkesi koko ajan. Pitää kokeilla, onnistuuko kertaaminen sillä. Tai joku muu kuitu.

Tässä noin kuukauden aikana (taitaa olla niin pitkä aika edellisestä päivityksestä) olen kyllä ahkeroinut jonkin verran, mutta mitään valmista esiteltävää ei ole. Yhdet uudet sukat aloitin reissussa, mutta niistä puuttuu vielä jonkin verran. Yksi huivi on kesken, siitä loppui lanka (toivottavasti tulee huomenna postissa). Ja noita KYH-töitähän on kesken vielä... monta. Ja olenpa yhden langankin saanut valmiiksi, ei mitään kovin kummoista tullut. Tuolla se on kuivumassa vielä, otan kuvat siitä huomenissa, josko siihen mennessä kuivuis.

Eiköhän tässä lähiaikoina jotain neuleitakin valmistu. Yritän olla nyt aloittamatta mitään uutta. ;)